Γενική συνέλευση με κοπή πίτας και κλήρωση laptop!

mesaralive.gr  06 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Γενική συνέλευση με κοπή πίτας και κλήρωση laptop!

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Αγίων Δέκα, θα πραγματοποιήσει την ετήσια κοπή πίτας, το Σάββατο 11 Φλεβάρη και ώρα 5.30μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.

Σε αυτή την εκδήλωση, ο σύλλογος έχει δώσει και τον χαρακτήρα της γενικής συνέλευσης, καθώς επιθυμεί να γίνει τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου, ούτως ώστε να προκύψει ένα σύγχρονο καταστατικό, που θα βελτιώσει την λειτουργία του συλλόγου. Είναι ένα σημαντικό θέμα για τον σύλλογο μας, και η παρουσία όλων των συγχωριανών μας είναι απαραίτητη.

Τέλος, στην ετήσια κοπή θα γίνει και η κλήρωση του laptop! Όπως είχαμε πει, δεν είχε προκύψει νικητής από την κλήρωση που έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς ο τυχερός αριθμός λαχνού που προέκυψε από την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου, με την διαδικασία που είχαμε πει, δεν είχε πουληθεί. Με την ευκαιρία λοιπόν της κοπής, θα κλείσει και αυτή η εκκρεμότητα.

Σας καλούμε λοιπόν, στην ετήσια κοπή πίτας, να ανταλλάξουμε ευχές, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε από κοινού για το μέλλον του συλλόγου μας, και να βρούμε και τον τυχερό που θα φύγει με το laptop!

 

mesaralive.gr  06 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα