Γεμάτος εκδηλώσεις από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ο Δεκέμβριος

mesaralive.gr  27 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γεμάτος εκδηλώσεις από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ο Δεκέμβριος

Μετά από ένα «γεμάτο» Νοέμβριο για το Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», εξίσου ενδιαφέρουσες δράσεις και εκδηλώσεις διοργανώνουν τα μέλη του και τον Δεκέμβριο!

Συγκεκριμένα:

Προβολή ταινίας και… γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Με την καθιερωμένη προβολή ταινίας για την Αναπηρία, στα πλαίσια του  εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου, αποχαιρετά το Νοέμβριο ο  Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ». Συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη προβολή ταινίας με θέμα την Αναπηρία στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, όπου θα λειτουργήσει και γιορτινό παζάρι του Συλλόγου! Η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στις 8 το απόγευμα.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» σε συνεργασία με τα σχολεία και συγκεκριμένα το ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου, το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Πόμπιας και το ΚΕΠΕΠ Πόμπιας, ενώ φέτος συμμετοχή στη γιορτή θα έχουν και μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών που θα παρουσιάσουν με το δικό τους τρόπο το πώς αντιλαμβάνονται την αναπηρία.  Η γιορτή που έχει γίνει θεσμός, θα ξεκινήσει 6 η ώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών.

 Εσπερίδες σε Αγία Βαρβάρα και Τυμπάκι

Στις 5 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα, θα παρουσιαστεί εσπερίδα στην Αγία Βαρβάρα όπου ο Σύλλογος λειτουργεί παράρτημα στην αίθουσα που έχει παραχωρηθεί από το Δημοτικό Σχολείο για την υλοποίηση προγράμματος λογοθεραπείας. Η Εσπερίδα έχει τίτλο «Ας μιλήσουμε για τα παιδιά μας» και έχει ώρα  έναρξης 6:30 το απόγευμα. Η ίδια εσπερίδα θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και στο Τυμπάκι στην πολλαπλή αίθουσα των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου, επίσης στις 6:30. Όσοι επιθυμούν να λάβουν διπλώματα συμμετοχής θα επιβαρυνθούν με κάποιο μικρό ποσό (5 ευρώ για το δίπλωμα και το φάκελο), ενώ για όσους θέλουν απλά να παρακολουθήσουν, η είσοδος είναι δωρεάν.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Φανερωμένη

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 11 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή στη Φανερωμένη, με μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα σχολεία και οι μαθητές που συμμετείχαν με τις ζωγραφιές τους στη δράση του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» για την δημιουργία του ετήσιου ημερολογίου.  Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος τα μέλη του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» είχαν μια πολύ όμορφη ιδέα  για τα ημερολόγια! Έτσι προχώρησαν σε κάλεσμα προς τα σχολεία εντός και εκτός περιοχής ώστε οι μαθητές να ζωγραφίσουν και τα έργα τους να μπουν στα φύλλα του ημερολογίου του 2017 του Συλλόγου!  Ο Σύλλογος έστειλε email κάλεσμα συμμετοχής στη δράση σε όλα τα σχολεία.  Σε όσα σχολεία προωθήθηκε η συγκεκριμένα δράση, τα παιδιά ζωγράφισαν και ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» παρέλαβε τις ζωγραφιές τους, έκανε τις απαραίτητες διαδικασίες και το ημερολόγιο «έφυγε» ήδη για το τυπογραφείο!!!

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», πέρα από τις βραβεύσεις σχολείων και μικρών ζωγράφων, θα  βραβευτούν και  τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Θεραπευτικής Κολύμβησης το Καλοκαίρι. Θα γίνουν διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις για τα παιδιά σε γιορτινό κλίμα απ΄ όπου δεν θα λείπει και ο Άγιος Βασίλης! Το κάλεσμα είναι ανοικτό για όλο τον κόσμο και οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί.

Τα χριστουγεννιάτικα παζάρια

Οι δράσεις συνεχίζονται με τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα παζάρια! Ο  Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας για να καταπλήξει και φέτος όλους όσους επισκεφτούν τα παζάρια του σε Τυμπάκι και Μοίρες, αλλά και τα χριστουγεννιάτικα παζάρια που θα μπορεί να βρει σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Τα  καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα παζάρια σε Τυμπάκι και Μοίρες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο 16 και 17 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Μάλιστα όπως έχει ανακοινωθεί ήδη από το Σύλλογο οι δημιουργικές ομάδες των παιδιών του Συλλόγου ετοιμάζουν κατασκευές που θα διατεθούν στα δύο Χριστουγεννιάτικα παζάρια. Και βέβαια για κάθε φίλο που θέλει να βοηθήσει στην προετοιμασία των κατασκευών που θα πωληθούν στα Χριστουγεννιάτικα παζάρια, οι κατασκευές γίνονται στον δημιουργικό χώρο του Συλλόγου ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! Μετά τις πέντε για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και η Φανερωμένη σας περιμένουν!

Δώρο αγάπης

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνονται οι γιορτινές εκδηλώσεις του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ο οποίος καλεί τον κόσμο στα πλαίσια του  και του γιορτινού κλίματος να κάνει ένα δώρο αγάπης και συνάμα δώρο ζωής στον συνάνθρωπο! Έτσι στις 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη! 

 

mesaralive.gr  27 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα