Φαιστός-Συμμαχία Προόδου: Άλλος ένας Τυμπακιανός στο πλευρό του Γιάννη Μαθιουδάκη

  18 July, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φαιστός-Συμμαχία Προόδου: Άλλος ένας Τυμπακιανός στο πλευρό του Γιάννη Μαθιουδάκη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφιος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, ο Αγρότης Μανώλης Δημητρουλάκης του Τίτου, από το Τυμπάκι.

Οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, ο Μανώλης Δημητρουλάκης ζει και ασχολείται με τον αγροτικό τομέα σε μια από τις πιο παραγωγικές περιοχές του τόπου μας, το Τυμπάκι, γνωρίζοντας καλά τις δυνατότητες της περιοχής αλλά και όλου του Δήμου και κατανοώντας πλήρως την ανάγκη αυτές οι δυνατότητες να αξιοποιηθούν στο έπακρο για την ανάπτυξη και την προκοπή όλων μας.   

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Μαθιουδάκης «Καλωσορίζω στην Παράταξη μας τον Μανώλη Δημητρουλάκη που εκπροσωπεί ένα δυναμικό κομμάτι συνδημοτών μας, που μοχθούν  για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον και αξίζει να έχουν τον Δήμο μας στο πλευρό τους, στην κοινή προσπάθεια όλων μας για να έχει ο τόπος μας το παρόν και το μέλλον που δικαιούται και του αξίζει!». 

Όπως ανέφερε ο Μανώλης Δημητρουλάκης «Ευχαριστώ τον Επικεφαλής της “Φαιστός-Συμμαχία Προόδου” Γιάννη Μαθιουδάκη και όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μου που συμμετέχουν στην Παράταξη αυτή, για την ευκαιρία που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους σε ένα κοινό αγώνα για να δούμε τον Δήμο μας να προκόβει, να προχωρά μπροστά, να ανοίγει δρόμους και για την επόμενη γενιά, αυτή των παιδιών μας! Πιστεύω στις τεράστιες  δυνατότητες του Δήμου Φαιστού που παράγει εξαιρετικά προϊόντα και μπορεί να συνδυάσει την αγροτική παραγωγή με πολλές αναπτυξιακές δυνατότητες. Είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!». 

 

  18 July, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα