Ευρεία σύσκεψη για το Matalla Master Beach Volley 2017, στο Δήμο Φαιστού

mesaralive.gr  01 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ευρεία σύσκεψη για το Matalla Master Beach Volley 2017, στο Δήμο Φαιστού

Εποικοδομητική σε όλα τα επίπεδα ήταν η συνάντηση που έγινε χθες στο Δημαρχείο Φαιστού εν όψη της ανάληψης της διοργάνωσης του matalla master beach volley 2017 .

Παρόντος του δημάρχου Φαιστού  κ. Γιώργου Αρμουτάκη,  του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού του δήμου Φαιστού κ. Ξηρουδάκη Γιάννη , μελών του Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου Πιτσιδίων Ματάλων , εκπροσώπων του Γ.Α.Σ. Μεσαράς αλλά και τοπικών επιχειρηματιών - υποστηρικτών του τουρνουά .

Αφού έγινε διεξοδική συζήτηση και εκφράστηκαν από όλους απόψεις και ιδέες για το παρελθόν και το μέλλον της διοργάνωσης αποφασίστηκε ότι όλοι πρέπει να συνεργαστούν και να συνδράμουν προκειμένου η διοργάνωση του να διατηρηθεί στο κορυφαίο επίπεδο που έχει καθιερωθεί τα δυο τελευταία χρόνια .

Αποφασίστηκε με ευθύνη του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού του δήμου Φαιστού  κ. Ξηρουδάκη Γιάννη κι εφόσον οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά να ορισθεί πολυμερής οργανωτική επιτροπή του τουρνουά matalla master beach volley 2017 η οποία θα υπογράψει την σχετική σύμβαση με την ομοσπονδία και θα κατανείμει ρόλους και αρμοδιότητες στους συμμετέχοντες φορείς για την καλύτερη δυνατή επιτυχία της διοργάνωσης.

 

mesaralive.gr  01 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα