«Ευχαριστώ» από το Δήμαρχο Φαιστού για το τριήμερο γνωριμίας με τους συγγραφείς

mesaralive.gr  06 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Ευχαριστώ» από το Δήμαρχο Φαιστού για το τριήμερο γνωριμίας με τους συγγραφείς

Φώτο: mesaralive

Ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης χαιρέτισε τη λήξη των εργασιών του τριήμερου συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε σε Βώρους, Μοίρες και Ζαρού με θέμα την «Γνωριμία με τους Συγγραφείς του Δήμου Φαιστού και το έργο τους» με την παρακάτω ανακοίνωση:

  « Με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και ελπίδα αλλά και με μηνύματα αισιοδοξίας που με πλημμυρίζουν και μας κάνουν ως δημοτική αρχή, να αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πορεία αυτού του τόπου, της γενέθλιας γης μας, χαιρετίζω την λήξη των εργασιών του τριημέρου που είχε ως θέμα την Γνωριμία των συγγραφέων του Δήμου Φαιστού και το έργο τους και διεξήχθη επιτυχώς στο συνεδριακό χώρο Kέντρου Eρευνών Βόρων, στο Πολύκεντρο Μοιρών και στο συνεδριακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ζαρού στις 3, 4 και 5 Ιουνίου αντίστοιχα.

   Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, που σε τέτοιους καιρούς ορθώνει το πνευματικό του ανάστημα και μας κάνει κοινωνούς της Παιδείας και του Πολιτισμού, έννοιες που αναζητούνται και που πρέπει σ’ αυτές να στηριχθούμε στις δύσκολες σημερινές εποχές. Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης, τους συνδημότες μας, συγγραφείς και δημιουργούς, που μας φωτίζουν με το έργο τους, όπως και όλους όσους παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες ομιλίες του γόνιμου αυτού τριημέρου.

   Ξεχωριστές ευχαριστίες θέλω να υποβάλλω στους νέους μας επιστήμονες, που γνώρισα και άκουσα και μας ενθάρρυναν με την παρουσία τους και με το σπουδαίο έργο τους.

   Σ’ αυτούς που ο τόπος μας οφείλει αλλά και περιμένει πολλά.

Αυτούς που ο Δήμος ευχαριστεί ιδιαίτερα και καμαρώνει αλλά παράλληλα τείνει χέρι συνεργασίας και τους θέλει δίπλα του. Αυτό μας το επιβάλλουν οι δύσκολοι καιροί, η ιστορία μας, η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά μας.

   Είναι καιρός…. «ελάτε μαζί μας» να σχεδιάσουμε και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο, να ορθώσουμε το ανάστημα, όπως πρέπει και ταιριάζει στον Δήμο μας αλλά και στον τόπο μας, αφήνοντας πίσω τα εμπόδια που οδηγούν σε αμάθεια και πνευματικό αφανισμό.

   Ας κάνουμε όλοι μαζί τα αυτονόητα βήματα που θα ωθήσουν τον Δήμο μας στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευημερία, όπως του ταιριάζει.

 

 Ο Δήμαρχος Φαιστού

Αρμουτάκης Γεώργιος».

 

mesaralive.gr  06 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα