Ετοιμάζεται για τα Πασχαλινά Παζάρια του «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

mesaralive  11 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ετοιμάζεται για τα Πασχαλινά Παζάρια του «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Στην τελική ευθεία για τα καθιερωμένα Πασχαλινά Παζάρια του, βρίσκεται ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Και φέτος τα μέλη του Συλλόγου με πρώτο και καλύτερο – όπως πάντα- τον πρόεδρό του και Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη- έχουν κάνει «θαύματα»!!!!

Εξάλλου κάθε χρόνο ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» εκπλήσσει με τις δημιουργίες του είτε αυτές παρουσιάζονται στα Χριστουγεννιάτικα Παζάρια του, είτε στα Πασχαλινά!

Στόχος όπως και κάθε χρόνο, είναι μέσα από τα παζάρια να συγκεντρωθούν χρήματα για τις πλούσιες δραστηριότητες του μεσαρίτικου Συλλόγου οι οποίες έχουν αλλάξει άρδην τα δεδομένα, όσον αφορά τα ΑμεΑ στην περιοχή της Μεσαράς.

Κάτι που αναγνωρίζεται από τον κόσμο που αγκαλιάζει κάθε δράση που γίνεται από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Σε Τυμπάκι και Μοίρες

Ήδη ο Σύλλογος έχει καθορίσει και τις ημερομηνίες που προγραμματίζει να στήσει τους πάγκους των Πασχαλινών Παζαριών του σε Μοίρες και Τυμπάκι.

Έτσι το πρώτο Πασχαλινό Παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου στο Τυμπάκι, όπου όπως και κάθε χρόνο οι πάγκοι του παζαριού θα στηθούν στην «καρδιά» της Λαϊκής Τυμπακίου.

Μια μέρα αργότερα, το Σάββατο 4 Απριλίου, ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» θα βρίσκεται στην πλατεία «Λεωνίδα Κλάδου» στις Μοίρες έξω από το Δημαρχείο!

 

mesaralive  11 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ