Ετοιμάζει βαλίτσες για Τυνησία και συνεχίζει ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Σοφία Πλουτινάκη  04 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ετοιμάζει βαλίτσες για Τυνησία και συνεχίζει ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Φουλ τις «μηχανές» έχει βάλει ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης που μετά τις μεγάλες επιτυχίες στο Ντουμπάι, απ΄ όπου επέστρεψε με τέσσερα χρυσά μετάλλια, ετοιμάζει «βαλίτσες» για Τυνησία και έπεται συνέχεια!!!!

Ο Μεσαρίτης Γίγαντας Αθλητής , μετά από μια μικρή προετοιμασία, που ακολούθησε τους αγώνες του Ντουμπάι, ταξιδεύει το Σάββατο 8 Απριλίου για Τυνησία, όπου θα  λάβει μέρος σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση .  Η επιστροφή του θα τον βρει και πάλι στο στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης» για μια προετοιμασία ολίγων ημερών, ενώ στη συνέχεια σειρά έχει η συμμετοχή του σε μια μεγάλη διοργάνωση στην Ιταλία, ενώ έπεται και συνέχεια!!!!

Καλή επιτυχία Μανώλη!

 

Στηρίζουν το Μανώλη Στεφανουδάκη

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος χορηγός που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό του αθλητή.  Επίσης :ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να τον στηρίξουν. Οι  εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα του, και ακόμα δύο νέοι  υποστηρικτές του, οι εταιρείες ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες του στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού. 

 

Σοφία Πλουτινάκη  04 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα