Εθελοντές από τη  ΔΡΩ στην Α΄ Περιφερειακή Μαθητιάδα Κρήτης

mesaralive.gr  20 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Εθελοντές από τη  ΔΡΩ στην Α΄ Περιφερειακή Μαθητιάδα Κρήτης

Φωτο: mesaralive.gr

Κάλεσμα σε νέους και νέες που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εθελοντές στην Α’ Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης, απευθύνει η Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ. Η ΔΡΩ, μέσα από τη δράση της συνεχίζει να προσφέρει στον τομέα του πολιτισμού και αυτή τη φορά, καλεί τους νεολαίους σε μια σπουδαία εθελοντική δράση.

Όπως αναφέρει και ο Πρόεδρός της ΔΡΩ  Στέφανος Καργάκης, « Φέτος για πρώτη χρονιά, διοργανώνεται η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης και θα αποτελεί μια προσομοίωση των Ολυμπιακών Αγώνων.
Την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Μαΐου στο Παγκρήτιο Στάδιο μαθητές και μαθήτριες από σχολεία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε 21 ολυμπιακά και 4 παραολυμπιακά αθλήματα και πολιτιστικές δράσεις.
Η Περιφερειακή Μαθητιάδα Κρήτης θα αρχίσει με την άφιξη της φλόγας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και στη συνέχεια θα φτάσει στο Παγκρήτιο Στάδιο με μαθητές και μαθήτριες λαμπαδηδρόμους. Εκεί θα γίνει η αφή της φλόγας και η τελετή έναρξης και την επόμενη μέρα θα κλείσει η διοργάνωση με την τελετή λήξης.
Οι εθελοντές είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. 
Η συμμετοχή εθελοντών από τη νεολαία, την εκπαιδευτική κοινότητα και όλη την κοινωνία είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχημένη διοργάνωση της Α’ Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης.
Βοήθησε και γίνε μέλος της ομάδας που θα συμβάλει στην ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ διοργάνωση της Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης και θα την μετατρέψει σε θεσμό.
Οι εθελοντές έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν το σημείο που τους ενδιαφέρει ανάμεσα σε: αθλητισμού, εκδηλώσεων και υποδοχής αθλητών/επισκεπτών.
Με τη συμμετοχή σας σηκώστε την Κρήτη ψηλά

Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μου στο τηλέφωνο 6942883337».

 

mesaralive.gr  20 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα