Επιχείρηση καθαριότητα στο Τυμπάκι από συνεργείο του Δήμου Φαιστού

mesaralive.gr  01 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Επιχείρηση καθαριότητα στο Τυμπάκι από συνεργείο του Δήμου Φαιστού

Συνεχίστηκε και σήμερα η επιχείρηση καθαριότητα σε περιοχές του Τυμπακίου από συνεργείο του Δήμου Φαιστού, παρουσία και της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Βούλας Ματθαιάκη.

Και σήμερα μαζεύτηκαν πολλά σκουπίδια από διάφορα σημεία της πόλης ενώ, έκλεισαν και κάποιες λακούβες που βρισκόταν έξω από κάδους απορριμμάτων, αν και αξίζει να σημειωθεί  ότι δεν είναι υποχρέωση της υπηρεσίας καθαριότητας το κλείσιμο λακουβών…

Όσον αφορά τον τομέα της καθαριότητας,  είναι αξιοσημείωτο ότι χθες το συνεργείο του Δήμου Φαιστού καθάρισε και μια μίνι χωματερή που είχε δημιουργηθεί σε ιδιωτικό χώρο μέσα στο Τυμπάκι.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μπορεί το συνεργείο να καθάρισε αυτό τον χώρο όπου είχαν συσσωρευτεί πλήθος σκουπιδιών και αναγκαστικά έγινε η καθαριότητα, ωστόσο καλό θα είναι ο   κόσμος να γνωρίζει ότι τους ιδιωτικούς χώρους υποχρεούται να διατηρεί καθαρούς ο ιδιοκτήτης. Δηλαδή με λίγα λόγια ο Δήμος θα μπορούσε να ρίξει ακόμα και πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του χώρου όπου είχαν συγκεντρωθεί τα σκουπίδια.  

 

mesaralive.gr  01 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα