Εντός έδρας ήττα ο ΑΟ Τυμπακίου με 0-3 από τον Γιούχτα

  28 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εντός έδρας ήττα ο ΑΟ Τυμπακίου με 0-3 από τον Γιούχτα

Έχοντας ελλείψεις, αλλά κάνοντας και αρκετά λάθη στο παιχνίδι του, ο ΑΟ Τυμπακίου γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 0-3 από τον Γιούχτα για την 14η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο 10΄ με τον Τριάντη να βρίσκεται απέναντι από τον Μυλωνάκη, αλλά να μην ολοκληρώνει όπως θα ήθελε την προσπάθειά του , χάνοντας έτσι την ευκαιρία να σκοράρει, ενώ ούτε ο Ντόκο μπόρεσε να αξιοποιήσει καλή ευκαιρία που του δόθηκε στο 15΄ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ολαογιέ .
Ότι δεν κατάφεραν στις παραπάνω περιπτώσεις οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι πέντε λεπτά αργότερα, όταν ύστερα από πάσα του Παχάκη, ο Καστελλιανάκης  με σουτ στη κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντουλάκη, σημειώνοντας το 0-1, για να έρθει στο 30΄ ο Ζανελάρι να κάνει το 0-2.
Στην επανάληψη, ο ΑΟΤ προσπάθησε να πιέσει για να φτάσει στο γκολ που θα τον ξανάβαζε στο παιχνίδι, όμως αντί αυτό, ήρθε κι άλλο γκολ από τον Γιούχτα στο 65΄ με τον Νοκάι να βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση και να διαμορφώνει χωρίς να δυσκολευτεί το τελικό 0-3.

Στα εναπομείναντα μέχρι τη λήξη λεπτά, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία στο 80΄ με τον Κοροένε να στέλνει την μπάλ από καλή θέση άουτ και λίγο πριν το τέλος  με τον  Γιάννη Χριστοδουλάκη να επιχειρεί σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Μυλωνάκης.

 

ΑΟ Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Μαρακομιχελάκης(35’ λ.τ. Χριστοδουλάκης Μ.), Ντάλας, Χριστοδουλάκης Γ., Τρακατούνας, Ντόκο, Άλα, Αναγνωστάκης, Ολαογιέ Ντ. (75’ Κοροένε), Τριάντης (83’ Φιτσάκης), Νικηταράς.

Γιούχτας: Μυλωνάκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Σεληνιωτάκης, Κουτσάκης, Φουκαράκης, Μανουσάκης, Καστελλιανάκης(80’ Γριβάκης), Νοκάι(70’ Φραγκιαδάκης), Μπέρκης(60’ λ.τ. Ρωμανάκης), Ζανελάρι

 

  28 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα