Εκτός έδρας ήττα ο ΑΟ Τυμπακίου με 2-1 από το Αθλόπολις

  29 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εκτός έδρας ήττα ο ΑΟ Τυμπακίου με 2-1 από το Αθλόπολις

Εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο ΑΟ Τυμπακίου από το Αθλόπολις για την 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν  πρώτοι να ανοίξουν το σκορ, καθώς στο 10΄ ο Ρομπάκης με ωραίο μακρινό σουτ σημείωσε το 1-0, για να έρθει η απάντηση από τους φιλοξενούμενους στο 13΄ με τον Νικηταρά να ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1.
Στο 40΄ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Ρομπάκη να σημαδεύει το δοκάρι, για να έρθει στο 43΄ ο Αργυρούδης με κεφαλιά να σημειώσει το 2-1, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι με τον Μάρκου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση, έχοντας καλή ευκαιρία στο 60΄ με τον Στρακατούνα να πιάνει κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 62΄ με τον Μάρκου να πλασάρει άουτ.
Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένη ευκαιρία με τον Χριστοδουλάκη, ενώ στα εναπομείναντα μέχρι τη λήξη λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα να παραμείνει το ήδη διαμορφωμένο 2-1 υπέρ του Αθλόπολις.

Αθλόπολις: Ζαφείρης Δ., Ντόκα(75’ Καραταράκης), Δεληθωμαΐδης, Αργυρούδης, Λουμπάκης, Δίπλας, Λουλεμέα(80’ Σείχ), Λυκούδης, Μάρκου(65’ Μακρής), Δερμιτζάκης, Ρομπάκης

ΑΟ Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Ντόκο, Μπερουασβίλι(65’ Χριστοδουλάκης), Τριάντης, Χριστοδουλάκης Γ., Μαρακομιχελάκης Ν.(60’ Μαραγκάκης), Κουρουθιανάκης(25’ λ.τ. Στρακατούνας), Φλορένζ, Νικηταράς, Αναγνωστάκης Η., Κορεόνε Τ.

 

  29 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα