Εκτός έδρας ήττα η Πυργιώτισσα με 3-1 από τον Ολυμπιακό Μαλεβυζίου

  12 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εκτός έδρας ήττα η Πυργιώτισσα με 3-1 από τον Ολυμπιακό Μαλεβυζίου

Eκτός έδρας ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής η Πυργιώτισσα από τον Ολυμπιακό Μαλεβιζίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Μετά από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Αστυρακάκη ωστόσο ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γρηγοράκη από πλεονεκτική θέση και το 0-0 παρέμεινε. Η ομάδα του Μάνου Μιχελάκη συνέχισε την πίεση και στο 14΄ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Αστυρακάκη ο Μιχελάκης από δύσκολη γωνία πλάσαρε με τον δεξί και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η χαρά του Ολυμπιακού δεν κράτησε πολύ καθώς μόλις 2΄ λεπτά μετά το γκολ η Πυργιώτισσα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Λενιδάκης έκανε μία πολύ ωραία σέντρα και ο Κατσικαλάκης με πολύ ωραία κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αλεξάκη και έκανε το 1-1. Μάλιστα λίγα λεπτά μετά ο Κιόσα εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Χανιωτάκης που είχε προωθηθεί πήρε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα σε πολύ καλή επέμβαση.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από την γρήγορη ισοφάριση και στο 28΄ κατάφεραν να προηγηθούν και πάλι όταν μετά από κόρνερ οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν σωστά, με τη μπάλα να φτάνει στον Μιχελάκη και εκείνος με πολύ ωραία πλασαριστό σουτ έκανε το 2-1.

Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι τη λήξη των 45΄ και ο Ολυμπιακός οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με το υπέρ του αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά και φάνηκαν αποφασισμένες να πετύχουν γκολ. Στο 48΄ ο Ολυμπιακός είχε μία καλή στιγμή με τον Αστυρακάκη να επιχειρεί ένα σουτ έξω από την περιοχή και τον Γρηγοράκη να διώχνει σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχελάκης και μετά τη σέντρα του ο Ορφανός με το κεφάλι δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και το 2-1 παρέμεινε.

Στο 49΄ μετά από τραγικό λάθος του Αλεξάκη ο Κιόσα πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και αφού πέρασε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού σούταρε, προς απογοήτευσή του ωστόσο οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Στο 55΄ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι όταν σε μία αντεπίθεση ο Κιόσα έκανε μία σέντρα σουτ από τα δεξιά με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι.

Στο 60΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα με τις αλλαγές του Μιχελάκη. Ένα λεπτό μετά την είσοδό τους στο παιχνίδι Ζωνάκης και Πηδαράκης συνδυάστηκαν πολύ όμορφα και ο δεύτερος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1 θέτοντας στέρεες βάσεις για τη νίκη του Ολυμπιακού.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία σημαντική εντός έδρας νίκη φτάνοντας τους 9 βαθμούς ενώ η Πυργιώτισσα παρέμεινε στους 7 πόντους και στην προτελευταία θέση.

Ολυμπιακός Μαλεβιζίου: Αλεξάκης, Πασπαλάκης, Μουρατάι, Δασκαλάκης, Μεντουδάκης, Δρακωνάκης, Ντάγγινης(59΄ Ζωνάκης), Ορφανός(59΄ Πηδαράκης), Κεφαλλογιάννης Γ.(85΄ Κεφαλογιάννης Λ.), Αστυρακάκης, Μιχελάκης

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Μανουσάκης, Λενιδάκης(63΄ Γκινίκα), Γκλεζάκος, Στρατιδάκης, Μπέρμπερι, Καρταλλιανάκης, Θάνος, Κατσικαλάκης(83΄ Άλμπερτ), Κιόσα

 

Πηγή: grandsport.gr

 

  12 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ