Εικόνες καταστροφής στα νότια …

mesaralive.gr  26 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Εικόνες καταστροφής στα νότια …

Εικόνες καταστροφής άφησαν πίσω τους τα ακραία καιρικά φαινόμενα στα νότια της Μεσαράς, με τους Καλούς Λιμένες, τα Πηγαϊδάκια, το Αντισκάρι, τα Πλατιά Περάματα, το Χρυσόστομο να πλήττονται περισσότερο.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες στο mesaralive.gr για την κατάσταση που επικρατούσε την περασμένη Τρίτη στους Καλούς Λιμένες, ενώ ζημιές σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν και στον παραλιακό οικισμό των Πλατιών Περαμάτων.

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πλατείες,  βράχια μέσα στο οδικό δίκτυο και  αγροτικοί δρόμοι που εξαφανίστηκαν, καρέκλες και τραπέζια στη θάλασσα, σπίτια γεμάτα λάσπες και οικιακές συσκευές να τις έχει βγάλει έξω στο δρόμο το νερό.

Απογοητευμένοι οι κάτοικοι προσπαθούσαν να περισώσουν ότι μπορούσαν με τις λάσπες πολλές φορές να έχουν γεμίσει αρκετά σπίτια.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στον παραλιακό οικισμό των Καλών Λιμένων υπάρχει ένα ρέμα το οποίο όπως φαίνεται έχει μπαζωθεί με αποτέλεσμα το νερό – που πάντα βρίσκει το δρόμο του προς τη θάλασσα- να πλημμυρίσει πλατεία και παραλία!

Επίσης μια σοβαρή καταγγελία των κατοίκων αναφέρει ότι τις βροχερές ημέρες στον παραλιακό οικισμό μυρίζει έντονα βόθρος.

Καλό θα είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες να το διερευνήσουν και αν όντως ισχύει να ψάξουν και να βρουν την αιτία…..

 

mesaralive.gr  26 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα