Έγινε παρεξήγηση και δόθηκε...εξήγηση!

  29 June, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Έγινε παρεξήγηση και δόθηκε...εξήγηση!

Επανέρχεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αυτή τη φορά στα Ανώγεια

Έγινε παρεξήγηση κι...εξήγηση εδόθη! Να λοιπόν που η παρεξήγηση τον περασμένο Νοέμβριο με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο φαίνεται ότι λύθηκε! Θυμάστε όταν μίλησε για το Αρκάδι στο Ρέθυμνο, τότε που αναφέρθηκε στους δύο πυρπολητές του Αρκαδίου , τον Γιαμπουδάκη και τον Σκουλά.. Τότε, εξόργισε τους Ρεθυμνιώτες και όταν το πήρε πίσω τσάντισε και τους Ανωγειανού;! Ε, να που έγινε ο σασμός και θα έρθει τον Αυγουστο στην Κρήτη!

Τι είχε συμβεί; Ο κ. Παυλόπουλος στην ομιλία του χαρακτήρισε ως πυρπολητή του Αρκαδίου ,εκτός από τον Κωστή Γιαμπουδάκη και τον Μανώλη Σκουλά από τα Ανώγεια! Η φράση αυτή προκάλεσε άμεσα πολύ έντονες αντιδράσεις στους τοπικούς φορείς και στο δήμαρχο Ρεθύμνου που του έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ κάποιοι απείλησαν να φύγουν και από την εκδήλωση.

Τελικά, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, τη δημοσιοποίηση του θέματος, η Προεδρία της Δημοκρατίας ανήρτησε εκ νέου την ομιλία, από την οποία πλέον είχαν αφαιρεθεί τα ονόματα των Γιαμπουδάκη και Σκουλά.  Από το Γραφείο Τύπου μάλιστα απεστάλη και γραπτό μήνυμα προς τον Δήμαρχο κ. Γιώργη Μαρινάκη, με το οποίο ανασκευάστηκε η αρχική τοποθέτηση που ενόχλησε την άλλη πλευρά. 

Ήταν τότε η σειρά των Ανωγειανών να ενοχληθούν, ακολούθησαν αλλεπάλληλες εποικοινωνίες για να λυθεί η παρεξήγηση.

Και τώρα γίνεται και ο «σασμός» και ο Πρόεδρος θα έρθει στα Ανώγεια για την επέτειο του Ολοκαυτώματος ,στις 13 Αυγούστου. Θα παραστεί στις εκδηλώσεις, θα μιλήσει και μάλιστα θα ανακηρυχθεί και επίτιμος δημότης.

 

cretalive.gr

 

  29 June, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα