Δυναμική απόβαση - Στο πλευρό των αγροτών τα εργατικά κέντρα

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη  18 February, 2017 ΚΟΣΜΟΣΑΓΡΟΤΙΚΑ
Δυναμική απόβαση - Στο πλευρό των αγροτών τα εργατικά κέντρα

Στο πλευρό των αγροτών τάσσονται όλα τα εργατικά κέντρα της Κρήτης, που αποφάσισαν να στηρίξουν μέχρι τέλους όλα τα αγροτικά αιτήματα με κοινές δράσεις και να συμμετέχουν στη δυναμική αγροτική απόβαση στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου.

Τα εργατικά κέντρα του νησιού, διαμόρφωσαν το διεκδικητικό τους πλαίσιο, παράλληλα, και την κατεύθυνση πάνω στην οποία θα κινηθούν το επόμενο διάστημα. Μαθητεία στα ξενοδοχεία, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και όχι μόνο τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Την ίδια ώρα, αύριο ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, θα συναντηθεί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με εργαζόμενους και αγρότες.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, μετά τη συνάντηση φορέων με τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο, αναφέρει τα εξής:

«Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συν. Στέλιου Βοργιά και του υφυπουργού Εργασίας αρμόδιου για θέματα κοινωνικής ασφάλισης κ. Τάσου Πετρόπουλου, τέθηκε από τον πρόεδρο του ΕΚΗ η ανάγκη για  συνάντηση με εκπροσώπηση όλων των φορέων του Ν. Ηρακλείου και υπό μορφή «Στρογγυλής Τραπέζης».

Σκοπός της συνάντησης να τεθούν υπό συζήτηση τα μείζον σημασίας ζητήματα που απασχολούν την Κοινωνία του Ηρακλείου και είναι στην αρμοδιότητα του υφυπουργού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί στο Ε.Κ.Η.».

 

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

neakriti.gr

 

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη  18 February, 2017 ΚΟΣΜΟΣΑΓΡΟΤΙΚΑ