Δήμος Ηρακλείου: Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ο Καραμαλάκης

  11 July, 2023 ΑΡΘΡΑ
Δήμος Ηρακλείου: Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ο Καραμαλάκης


Τελευταίες ώρες στο γραφείο του στην Αθήνα πριν βρεθεί στο Ηράκλειο να ανακοινώσει υποψηφιότητα για το Ηράκλειο -"Η αγάπη του κόσμου στο Ηράκλειο είναι μεγάλη και εκφράζεται έντονα τις τελευταίες μέρες" εξηγώντας με αυτή τη φράση ο ίδιος ότι ο καταλυτικός παράγοντας για να "κλειδώσει" ο ίδιος την απόφασή του ήταν ακριβώς αυτό: η αγάπη του κόσμου!

Στο γραφείο του στην Αθήνα βρίσκεται ο Γ.Γ του Υπουργείου Προστασίας Μιχάλης Καραμαλάκης και ετοιμάζεται ακόμη και σήμερα το αργότερο αύριο να βρεθεί στο Ηράκλειο για να ανακοινώσει την απόφασή του ότι θα διεκδικήσει επίσημα πλέον ως υποψήφιος δήμαρχος τον Δήμο Ηρακλείου. Ο ίδιος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του να νιώθει την αγάπη του κόσμου και την πίεση των συμπατριωτών από το Ηράκλειο περισσότερη από ποτέ.

"Να κάνουμε έργο να το αφήσουμε στο Ηράκλειο και τους δημότες. Είμαι χορτάτος από όλα τα άλλα" αυτές είναι οι φράσεις που φέρεται ο στρατηγός να λέει σε φίλους και συνεργάτες όταν μιλάει για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος και μιλάει για την "αγάπη του κόσμου στο Ηράκλειο είναι μεγάλη και εκφράζεται έντονα τις τελευταίες μέρες" εξηγώντας με αυτή τη φράση ο ίδιος ότι ο καταλυτικός παράγοντας για να "κλειδώσει" ο ίδιος την απόφασή του ήταν ακριβώς αυτό: η αγάπη του κόσμου!

Οι επαφές των τελευταίων ημερών ήταν καθοριστικές για να "κλειδώσει" ο ίδιος την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα κατέβει στο Ηράκλειο και θα ανακοινώσει πιθανώς την Τετάρτη πλέον και να αρχίσει τη συγκρότηση του συνδυασμού και του ψηφοδελτίου του. Να σημειωθεί ότι ήδη αρκετοί νυν δημοτικοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων αλλά και πολιτικά πρόσωπα στηρίζουν τον Καραμαλάκη σε βαθμό που μοιάζει ο συνδυασμός να είναι... κλεισμένος! 

Ο ίδιος φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι η υποψηφιότητά του αυτή δεν θα ήθελε να φέρει κομματική σφραγίδα καθώς στις δημοτικές εκλογές οι άνθρωποι ψηφίζουν πρόσωπα και όχι κόμματα και αυτά δεν χωρούν όταν όλοι στρατεύονται για το καλό της πόλης. Συνεπώς το χαρακτηριστικό που ο κ. Καραμαλάκης δεν θα ήθελε να χρεωθεί είναι αυτό της κομματικής υποψηφιότητας αφού ούτως ή άλλως αναμένεται να δούμε πρόσωπα στο συνδυασμό του όχι μόνο από τον χώρο της Ν.Δ αλλά και από άλλους χώρους όπως του ΠΑΣΟΚ ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ!

Επιπλέον δεν είναι στόχος αυτή τη στιγμή να λάβει δημόσια τις ευλογίες Μητσοτάκη για στήριξη στο πρόσωπό του καθώς απολαμβάνει ήδη μεγάλης αποδοχής στο Ηράκλειο από πρόσωπα που τον εκτιμούν και τον θεωρούν καλό και πιστό φίλο!

Αυτό το έχει χτίσει μέσα στα χρόνια ο Μιχάλης Καραμαλάκης ο οποίος κατόρθωσε μέσα σε μια δεκαετία να κατακτήσει ως την κορυφή την ιεραρχία της ΕΛ.ΑΣ και πλέον στην αποστρατεία του ως στρατηγός να θεωρείται ίσως ο πιο επιτυχημένος αρχηγός που έχει περάσει από την Ελληνική Αστυνομία. Και αυτό το κατόρθωσε καθώς ως προσωπικότητα έχαιρε πάντοτε εκτίμησης από όλους τους κομματικούς χώρους αναγνωρίζοντάς του ότι δουλεύει πολύ και αθόρυβα, είναι οργανωτικός και όταν βάζει στόχο τον πετυχαίνει!

Την Τετάρτη λοιπόν η ανακοίνωση! Τον τρόπο θα τον επιλέξει ο ίδιος.

 

  11 July, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα