Δήμος Φαιστού: Με δικό του περίπτερο στο 12ο Παγκρήτιο Φόρουμ Κρητικών Προϊόντων

  27 February, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Με δικό του περίπτερο στο 12ο Παγκρήτιο Φόρουμ Κρητικών Προϊόντων

Με δικό του περίπτερο στο 12ο Παγκρήτιο Forum προώθησης Κρητικών Προϊόντων θα συμμετέχει ο Δήμος Φαιστού.
Το 12ο Παγκρήτιο Forum θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΔΕΚΚ) στις Γούρνες Ηρακλείου με συμμετοχές απ’ όλη την Κρήτη.
Το Forum θα περιλαμβάνει συναντήσεις για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και στην τοπική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής – super market, καθώς και συναντήσεις με βιοτέχνες, μεταποιητές και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με τον τουρισμό (πχ είδη συσκευασίας, καθαριστικά, εξοπλισμός κλπ), ώστε να δοθεί η ευκαιρία επέκτασης της συνεργασίας και με άλλους τομείς της τοπικής οικονομίας, πλην του αγροδιατροφικού.
Με δεδομένη την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει ο Δήμος Φαιστού, αλλά και τις αναπτυξιακές του προοπτικές, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης και οι συναρμόδιοι Αντιδήμαρχοι απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε παραγωγούς και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, κι εκπροσώπους δικτύων διανομής τροφίμων που εδρεύουν στο Δήμο Φαιστού, να δηλώσουν την πρόθεση τους για συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου.
«Θεωρούμε ότι ο Δήμος Φαιστού έχει μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα, πολύ αξιόλογους παραγωγούς και μεταποιητές, αλλά και κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, που έχουμε υποχρέωση σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο να αναδείξουμε» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:
«Το Forum προώθησης κρητικών προϊόντων αποτελεί μέρος αυτής της προσπάθειας μας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν πολλές ακόμα, στην κατεύθυνση ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας μας, αλλά και προώθησης των τοπικών μας προϊόντων».
Αναφέρεται ότι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο περίπτερο του Δήμου Φαιστού μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα των Αντιδημάρχων.
Αντώνη Κωνσταντουλάκη: 6937129087
Μανώλη Μαλεφιτσάκη: 6980157310
Γιώργο Ντισπυράκη: 6947129413

 

  27 February, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα