Χρυσό μετάλλιο από τη Μεσαρίτισα Στέλλα Τσατσάκη στο Kick Boxing

mesaralive.gr  25 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χρυσό μετάλλιο από τη Μεσαρίτισα Στέλλα Τσατσάκη στο Kick Boxing

Συνεχίζουν να κάνουν υπερήφανη τη Μεσαρά, οι νεαροί αθλητές της! Αυτή τη φορά η κατάκτηση της 1ης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στο Kick Boxing έρχεται από τη μαθήτρια του Ασημίου Στέλλα Τσατσάκη.

Σε ανακοίνωσή του το Λύκειο Ασημίου αναφέρει «Η μαθήτρια της Β’ τάξης του σχολείου μας Τσατσάκη Στέλλα, του Εμμανουήλ, κατέλαβε στο full contact την 1η θέση – χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (ΠΟΚ) υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (W.A.K.O) στην Αθήνα στο διάστημα 4-6 Νοεμβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια όπου συμμετείχαν περισσότεροι  από 2000 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Η διάκριση της Τσατσάκη Στέλλας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου  είναι ιδιαίτερα σημαντική, εφόσον ασχολείται μόλις δύο χρόνια με την πυγμαχία και το kick boxing ως μέλος στον Αθλητικό Σύλλογο «Νότος» και επιπλέον αναμετρήθηκε με αθλήτριες πολύ πιο έμπειρες από εκείνη.

Πρόκειται για μια μαθήτρια με άριστες επιδόσεις στο σχολείο η οποία ξεχωρίζει για τη  συνέπεια, την εργατικότητα και  το ήθος της.

 Ο προπονητής της κ. Φανουργάκης Γρηγόρης δήλωσε πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια αθλήτρια με φανερό το ταλέντο της στο άθλημα αυτό και περιμένει πολλές ακόμα επιτυχίες από τη συμμετοχή της σε μελλοντικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπληρώνοντας, επίσης,  ότι ήδη έχει προκριθεί να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις συνιστούν ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο μας και την περιοχή, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αγροτική επαρχιακή κωμόπολη χωρίς πολλές ευκαιρίες για τους νέους,  και αποτελούν  πηγή έμπνευσης για όλους μας αφού αποδεικνύουν ότι με επιμονή, θέληση και πίστη τίποτα δεν είναι αδύνατο και κάθε στόχος μπορεί να γίνει εφικτός.

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και η Μαθητική Κοινότητα συγχαίρει τη  Στέλλα Τσατσάκη  για τη διάκρισή της και της εύχεται υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής της. 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Σάπιος Παναγιώτης».

 

mesaralive.gr  25 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ