Χανιά: Πέθανε 12χρονος που είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

  13 July, 2023 ΑΡΘΡΑ
Χανιά: Πέθανε 12χρονος που είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Δυσάρεστα τα νέα για τον 12χρονο που είχε ανασυρθεί αναίσθητο την προηγούμενη Κυριακή από τη θάλασσα της Γεωργιούπολης στα Χανιά.

Ο 12χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Πέμπτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν.

Νωρίτερα σήμερα, σε δηλώσεις του ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου είχε πει μιλώντας στην ΕΡΤ πως  η κλινική κατάσταση του παιδιού είναι πολύ βαριά και τα τεστ που έγιναν έδειξαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Οι γονείς του παιδιού από την Αλβανία είχαν ενημερωθεί για τις εξελίξεις, ωστόσο, εξακολουθούν να ελπίζουν ως την ύστατη στιγμή σε ένα θαύμα.

To ιστορικό

Ολα ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Κυριακής όταν το 12χρονο αγόρι ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία της Γεωργιούπολης. Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των ναυαγοσωστών και των διασωστών του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί το διασωλήνωσαν και έκριναν ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπως και έγινε.

 

  13 July, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα