Χάλκινο μετάλλιο για τους Ξιφομάχους της ΑΛ Μεσαράς

mesaralive.gr  26 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Χάλκινο μετάλλιο για τους Ξιφομάχους της ΑΛ Μεσαράς

Τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς τη Κυριακή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που έγινε στην ακριτική Φλώρινα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «Το Σάββατο στα ατομικά οι αθλητές της Α. Λ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ, Τσακιράκης Θοδωρής, Φουστανάκης Στέλιος και Πατσιανωτάκης Λάμπης δεν πήγαν όσο καλά περίμεναν και κατέλαβαν τις θέσεις 11,12 και 25 αντίστοιχα στους 34 αθλητές.

Τη Κυριακή όμως οι Μεσαρίτες βρήκαν το καλό τους εαυτό και νικώντας την ομάδα της Ίριδας με 45-37 μπήκαν στις 4 καλύτερες ομάδες. Στον ημιτελικό αντιμετωπίζει την πανίσχυρη ομάδα του ΟΞΙΦ η οποία με 45-35 στερεί από τους Μεσαρίτες ξιφομάχους τη συμμετοχή στο μεγάλο τελικό.

Η συνέχεια ήταν ο μικρός τελικός όπου αντιμετώπισε τη δυνατή ομάδα του ΘΗΣΕΑ Ηρακλείου, ομάδα με άριστες σχέσεις (οι δύο ομάδες συνταξίδευαν σ αυτό το μεγάλο ταξίδι) και νικώντας την με 45 - 34 κατέκτησε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Να πούμε βέβαια ότι οι ίδιοι αθλητές(με τη προσθήκη του Νίκου Γουρλεμάκη)  πριν 2 χρόνια είχαν κατακτήσει και τότε το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία τότε στα Χανιά.

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΟΞΙΦ και τη δεύτερη η ομάδα του ΟΣΑ.

Το Δ. Σ. συγχαίρει τους αθλητές και το προπονητή του σωματείου που έκαναν ένα τόσο μακρινό και δύσκολο ταξίδι για να φέρουν ακόμα ένα πανελλήνιο μετάλλιο στη Μεσαρά την Ομάδα του ΟΞΙΦ για την άρτια διοργάνωση και όπως πάντα την ANEK-SUPPERFAST FERRIES που για μια ακόμα φορά ταξίδεψαν τους αθλητές μας στον προορισμό τους».

 

mesaralive.gr  26 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ