Βρέθηκε στέγη για τον Αγροτικό Σύλλογο Φαιστού στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  20 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Βρέθηκε στέγη για τον Αγροτικό Σύλλογο Φαιστού στο Τυμπάκι

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αγροτικό Σύλλογο Φαιστού, ο οποίος πλέον από την εβδομάδα που έρχεται θα έχει τη δική του στέγη, στο Δημαρχείο στο Τυπάκι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγροτικός Σύλλογος Φαιστού είχε μείνει άστεγος τους τελευταίους μήνες, ενώ το αίτημά του για στέγαση σε χώρο στο Δημαρχείου Τυμπακίου, είχε τεθεί αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο μετά την κινητοποίηση της πρωτοβουλίας αγροτών και  την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, βρέθηκε λύση.

Όπως λέει μιλώντας στο mesaralive.gr o Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού κ. Γιώργος Ντισπυράκης, «βρέθηκε λύση, αφού λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη που έδωσα στην «Πρωινή Πτήση» του dreamfm,  τόσο ο Αντιδήμαρχος Τυμπακίου κ. Κουτεντάκης, όσο και ο Πρόεδρος του ΔΣ Φαιστού κ. Γιάννης Νικολακάκης αλλά και ο κ. Νίκος Παπουτσάκης, επικοινώνησαν μαζί μου και μετά από συνεννόηση ο Σύλλογος θα στεγαστεί σε μια αίθουσα, isobox η οποία βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου στο Τυμπάκι. Από Δευτέρα περιμένουμε να ληφθεί η σχετική απόφαση από το ΔΣ Φαιστού και στη συνέχεια θα στεγαστούμε στο χώρο αυτό. Επίσης θα εξασφαλιστεί και τηλεφωνική γραμμή αλλά και ίντερνετ» ανέφερε ο κ. Ντισπυράκης

 

mesaralive.gr  20 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα