Άρωμα Χριστουγέννων με φωταγώγηση και ιπτάμενα φαναράκια στις Μοίρες

mesaralive.gr  14 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Άρωμα Χριστουγέννων με φωταγώγηση και ιπτάμενα φαναράκια στις Μοίρες

Χρώμα και άρωμα Χριστουγέννων έδωσε χθες το βράδυ στις Μοίρες, έδρα του Δήμου Φαιστού, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου καραβιού στην κεντρική πλατεία «Λεωνίδα Κλάδου» έξω από το Δημαρχείο!

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Φαιστού και τη Δημοτική Κοινότητα Μοιρών, ξεκίνησε λίγο μετά τις έξι με αρκετό κόσμο να αψηφά το κρύο και να δίνει το παρόν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, ξεκίνησε με χαιρετισμό και ευχές από το Δήμαρχο Φαιστού κ. Γιώργο Αρμουτάκη για τις Άγιες μέρες που έρχονται αλλά και τη νέα χρονιά που θα «ανατείλει» . Στη συνέχεια η μουσική χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών, «έντυσε» μουσικά την εκδήλωση ενώ ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού που έχει στηθεί στην πλατεία και είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Σειρά στη συνέχεια πήραν τα φωτεινά ιπτάμενα  φαναράκια που απελευθερώθηκαν από μικρούς και μεγάλους στον ουρανό, δημιουργώντας ένα υπέροχο θέαμα! 

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μοιρών κ. Κώστας Μαρκάκος αλλά και άλλα μέλη της Δημοτικής Αρχής, βοηθούσαν τα παιδιά να ανάψουν τα γιορτινά φαναράκια. Μια διαδικασία που μικροί μεγάλοι  την απόλαυσαν με την ψυχή τους. Η ανταλλαγή ευχών και τα χρόνια πολλά συνοδεύτηκαν από μπουφέ που είχε στηθεί για τον κόσμο.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του τοπικού των Μοιρών και τοπικών συμβουλίων από χωριά της περιοχής και πολύς κόσμος.  Οι διοργανωτές προσέφεραν κεράσματα σε μπουφέ σε όλο τον κόσμο! 

 

mesaralive.gr  14 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα