Αντρίκια νίκη για την Πυργιώτισσα με 3-2 τους Νέους Αλμυρού στις καθυστερήσεις (Φώτο - Βίντεο)

Στέλιος Χανιωτάκης  20 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αντρίκια νίκη για την Πυργιώτισσα με 3-2 τους Νέους Αλμυρού στις καθυστερήσεις (Φώτο - Βίντεο)

Την πρώτη φετινή και αντρίκια νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Πυργιώτισσα, επικρατώντας στις καθυστερήσεις του αγώνα με σκορ 3-2 των Νέων Αλμυρού για την 10η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Η Πυργιώτισσα ξεκίνησε πιο δραστήρια τον αγώνα και ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με κεφαλιά του Κατσικαλάκη, άλλες δυο κεφαλιές από τον Χανιωτάκη, και με σούτ του Κιόσα, με τη μπάλα σε όλες τις φάσεις να καταλήγει άουτ
Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με την Πυργιώτισσα να ξεκινά ιδανικά καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55΄ όταν  μετά από κόρνερ του Άλμπερτ, ο Μπέρμπερης με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 63΄ με τον Παπαδάκη να ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1.
Η Πυργιώτισσα ανέκτησε το προβάδισμα στο 75΄, όταν ο Κιόσια εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και αφού πέρασε στη συνέχεια και τον τερματοφύλακα, σε κενή πλέον εστία σημείωσε το 2-1.
Ωστόσο και πάλι οι Νέοι Αλμυρού κατάφεραν να φέρουν εκ νέου το ματς στα ίσια, όταν κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δραμουντάνης, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2, για να έρθει στις καθυστερήσεις η απάντηση των γηπεδούχων, με τον Μανουσάκη να διαμορφώνει ύστερα από σέντρα του Κιόσια με κεφαλιά το τελικό 3-2 χαρίζοντας έτσι το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του Τυμπακίου.

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Λενιδάκης, Ρουσάκης, Χανιωτάκης, Γκλεζάκος, Καρταλινάκης, Μπέρμπερης, Θάνος (83΄λ.τ. Καρβουνάκης), Άλμπερτ (89΄ λ.τ. Αυγενάκης), Κιόσια, Κατσικαλάκης (79΄ λ.τ. Μακρυδάκης).

Νέοι Αλμυρού: Κοιλάδης, Μαλανδράκης (69΄ Μακριγιαννάκης), Δραμουντάνης, Αρχοντάκης, Ζερβός, Αγαπάκης, Καραγιαννάκης Μ. , Καραγιαννάκης Ν., Χασουράκης, Μαργαριτάκης, Παπαδάκης.

 

Δείτε το Βίντεο του Mesaralive.gr με τα γκόλ από το παιχνίδι

Δείτε το Φωτορεπορτάζ του Mesaralive.gr

 

Στέλιος Χανιωτάκης  20 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα