Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Τυμπάκι (Φώτογραφίες)

mesaralive.gr  12 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Τυμπάκι (Φώτογραφίες)

Φώτο-Βίντεο: mesaralive.gr

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή Κυριακή για το Τυμπάκι που κινήθηκε σε γιορτινούς ρυθμούς και γέμισε με άρωμα, χρώμα και ήχους Χριστουγέννων.

Από το πρωί η κεντρική πλατεία της πόλης του Τυμπακίου γέμισε μικρούς και μεγάλους που επισκέφτηκαν τους πάγκους του χριστουγεννιάτικου παζαριού. Να σημειωθεί ότι το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Σχολικό Παζάρι διοργάνωσε  η Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου  σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής. Επίσης το απόγευμα της ίδιας μέρας  με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου και της  Σχολής Μουσικής "Maestro" του Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, που έντυσε μουσικά την εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Τυμπακίου!!!

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας  κ. Μανώλης Στυλλιανάκης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Φαιστού κ. Γιάννης Νικολακάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ελένη Τιτάκη και κ. Χαράλαμπος Κουτεντάκης, τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι , η ΓΓ του Δήμου Φαιστού κ. Μαρία Σοφουλάκη και πολύς κόσμος που αψήφησε το κρύο και απόλαυσε τις όμορφες μελωδίες της Σχολής του Μιχάλη Μαρακομιχελάκη!

 

mesaralive.gr  12 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα