Άναψαν τα φώτα της γιορτής από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη

  11 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Άναψαν τα φώτα της γιορτής από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη

Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ο οποίος πραγματοποίησε τις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του!

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στόλισε  το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του παρέα με τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους του Συλλόγου στην έδρα του τη Φανερωμένη! Έτσι χθες  Κυριακή 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε  ο καθιερωμένος στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην αυλή των εγκαταστάσεων του συλλόγου στη Φανερωμένη, παρουσία πολύ κόσμου που έσπευσε να ανταλλάξει ευχές με τα μέλη του Συλλόγου. Οι μικροί φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τον κλόουν  που σκόρπισε νότες χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους!

Και Χριστουγεννιάτικα παζάρια

Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς τα  Χριστουγεννιάτικα παζάρια του σε Τυμπάκι και Μοίρες, με τα οποία «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» σκορπά γιορτινές νότες λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, την  Παρασκευή  22 Δεκεμβρίου στο Τυμπάκι και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις Μοίρες  θα πραγματοποιηθούν τα παζάρια του συλλόγου ΑΜΕΑ «Το Μέλλον». Μια ευκαιρία για τον κόσμο να στηρίξει το μεγάλο και σημαντικό έργο που γίνεται στη Μεσαρά από το Σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»! Έργο το οποίο προσφέρει στον κάμπο και τους κατοίκους του και συνεχώς μεγαλώνει μέσα από τους στόχους που βάζει ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» , τους οποίους «κυνηγά» και υλοποιεί!!!

 

  11 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα