Αναχώρησε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Μ. Στεφανουδάκης

  12 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αναχώρησε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Μ. Στεφανουδάκης

Αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου ο Μανώλης Στεφανουδάκης.

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο συνοδεύεται από τον Προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη σε μία διοργάνωση όπου θα αγωνιστεί στις 23 Ιουλίου. Ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει ο γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής προβληματίζει το προπονητικό team, ωστόσο και σε αυτό τον αγώνα ο Μανώλης αναμένεται να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα!

Να υπενθυμίσουμε ότι σε δηλώσεις του ο Μανώλης Στεφανουδάκης, λίγο πριν την αναχώρησή του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου είχε δηλώσει ««Διανύουμε μια αθλητική χρονιά η οποία έρχεται μετά τη μεγάλη επιτυχία στην Παραολυμπιάδα του Ρίο και το χρυσό μετάλλιο. Μια χρονιά στην οποία δεν είχαμε πολλές συμμετοχές σε διεθνή meeting. Συμμετείχαμε  στους αγώνες στο Ντουμπάι, στην Τυνησία, στην Ιταλία, στην Ημερίδα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ στην Αθήνα. Σε όλες τις παραπάνω διοργανώσεις  κάναμε δυναμική εμφάνιση, ωστόσο είχαμε την ατυχία ενός τραυματισμού που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Με το προπονητικό μου team κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να ξεπεράσουμε τον τραυματισμό μου και να έχουμε μια δυναμική παρουσία και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμένα η παρουσία του προπονητή μου Ιπποκράτη Σκαντζάκη, σε αυτό το σημαντικό αθλητικό ταξίδι  μάλιστα θα είμαστε για πρώτη φορά μαζί σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από εφτά χρόνια συνεργασίας.

Για μια ακόμα φορά, υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και στην παρούσα  μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά, το μεγάλο μου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, τα μέλη των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού, ακόμα θέλω να ευχαριστήσω  τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες».

 

Η Φωτογραφίς εξωφύλλου είναι από την πτήση Ηράκλειο-Αθήνα

Φώτο από την πτήση Αθληνα-Λονδίνο

 

  12 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ