Αν και προηγήθηκε… η Πυργιώτισσα έχασε με 1-2 από την Δόξα Ηρακλείου στο Τυμπάκι

  29 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αν και προηγήθηκε… η Πυργιώτισσα έχασε με 1-2 από την Δόξα Ηρακλείου στο Τυμπάκι

Αν και η Πυργιώτισσα ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 75΄, τελικά γνώρισε τη ήττα στο Τυμπάκι με σκορ 1-2 από την Δόξα Ηρακλείου, σ’ ένα παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι καταφέρνοντας έτσι να απειλήσουν την αντίπαλό του μόλις στο 7΄, χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Χιώτη να «σημαδεύει» το δοκάρι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιο παίχτης από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στη συνέχεια η Πυργιώτισσα ισορρόπησε το παιχνίδι καταφέρνοντας έτσι στο 32΄ να φτάσει στο γκολ όταν μετά από κόρνερ του Άλμπερτ, ο Στρατιδάκης από κοντά πέτυχε το 1-0.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι δυνατά χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Σημαιάκη, για να έρθει το 75΄ όπου κέρδισαν πέναλτι με τον Νικηφόρο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 80΄ κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ με τον Κιόσα, το οποίο όμω ακυρώθηκε ως οφσάιντ, για να έρθει δυο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Σημαιάκης να πετύχει ολική ανατροπή, διαμορφώνοντας με πλασέ το τελικό 1-2.

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Καρταλλιανάκης, Χανιωτάκης, Στρατιδάκης, Αυγενάκης(70΄Μακρόγλου), Μπέρμπερι, Άλμπερτ, Γαργανουράκης(50΄ Μανουσάκης), Γκινίκα(80΄ Μακρυδάκης), Κιόσα, Κουρτάκης

Δόξα Ηρακλείου: Σηφάκης, Ένζο Μπαριέ(64΄ Παγωμένος), Κυριακάκης, Καραντινός, Πύλιος, Κεβάνι, Σημαιάκης, Νικηφόρος, Χιώτης(46΄ Μαμουλάκης), Ψαρράς, Γκιαουράκης(64΄Παπαδάκης)

 

  29 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ