Αν και με παίχτη λιγότερο ο ΑΟ Τυμπακίου κέρδισε άνετα 6-1 την Χερσόνησο

mesaralive.gr  08 May, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αν και με παίχτη λιγότερο ο ΑΟ Τυμπακίου κέρδισε άνετα 6-1 την Χερσόνησο

Αν και αγωνιζόταν από το 19΄ με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φλορένς, ο ΑΟ Τυμπακίου παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να επικρατήσει άνετα με το ευρύ σκορ 6-1 της Χερσονήσου στο γήπεδο Τυμπακίου για την 37η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και είχαν ευκαιρίες με τους Πολυχρονάκη, Μαρακομιχελάκη και Αναγνωστάκη, για να έρθει το 19΄ όπου έμειναν με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Φλορένς με 2η  κίτρινη κάρτα.
Το γεγονός αυτό, δεν επηρέασε όπως φάνηκε στη συνέχεια τον ΑΟΤ, καθώς συνέχισε να έχει την υπεροχή και λίγα λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα με τον Μαραγκάκη να αποφεύγει τον αντίπαλο γκολκίπερ και να σημειώνει με πλασέ σε κενή πλέον εστία το 1-0.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Πολυχρονάκης, στέλνοντας ωστόσο τη μπάλα άουτ, για να έρθει λίγο μετά ο ίδιος παίχτης πιο εύστοχος αυτή τη φορά να σημειώσει με πλασέ το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 60΄ ο Μαρακομιχελάκης έκανε το 3-0, για να έρθει στο 65΄ ο Πολυχρονάκης να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να κάνει το 4-0.
Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση των φιλοξενούμενων με τον Σκούντι να μειώνει προσωρινά σε 4-1, για να έρθει ο Γ. Χριστοδουλάκης για τον ΑΟΤ να «γράψει» το 5-1 και λίγο μετά ο Κουρουθιανάκης, να διαμορφώσει το τελικό 6-1, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Μπερουασβίλι που είχε περάσει ως αλλαγή για τους γηπεδούχους είχε προσπάθεια που κατέληξε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

ΑΟ Τυμπακίου: Κωσταντουλάκης, Πολυχρονάκης(Χριστουδουλάκης Γ.), Πετρακάκης(60΄ Ντόκο), Τριάντης, Χριστοδουλάκης Γιώργος, Μαραγκάκης Α., Κουρουθιανάκης Ν., Φλορενς, Μαρακομιχελάκης Ν.(60΄ Μπερουασβίλι), Αναγνωστάκης Η., Κορεόνε

Χερσόνησος: Μαραγκάκης, Κριτσωτάκης Τ., Χατζηνικολάκης, Μαχαίρας, Νίκας, Τσάλος, Σκιούτι, Μουρακλάρης, Μανωλεδάκης, Κριτσωτάκης Α.

 

notosportnews.gr

 

mesaralive.gr  08 May, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα