“Άλωσε” την έδρα του ΚΥΔΩΝΑ ο ΓΑΣ Μεσαράς .

mesaralive.gr  26 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
“Άλωσε” την έδρα του ΚΥΔΩΝΑ ο ΓΑΣ Μεσαράς .

φωτο:kritikobasket.gr

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει» δήλωσε η Μεσαρά, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Κύδωνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών την περασμένη Κυριακή και σήμερα το απέδειξε στο παρκέ του Κλειστού στο Κλαδεισό στα Χανιά, όπου «άλωσε» την έδρα του Κύδωνα Χανίων.

Στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών μεταξύ ΓΑΣΜ και Κύδωνα για το πρωτάθλημα Μπάσκετ της ΕΚΑΣΚ,  η Μεσαρίτικη ομάδα μπήκε στο παρκέ με το σκορ στους προηγούμενες αγώνες 2-0 εις βάρος της, ωστόσο κατάφερε παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ να χαλάσει τα σχέδια του Κύδωνα και να πάρει το ματς με σκορ 50-73.

 Χάλασε τα σχέδια του Κύδωνα

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κύδωνα είχε ετοιμάσει φιέστα με τη σιγουριά της τρίτης νίκης, ωστόσο ο ΓΑΣΜ είχε άλλη άποψη! Έσπασε την έδρα του Κύδωνα, μεταφέροντας τον επόμενο τελικό στις Μοίρες την επόμενη Κυριακή 3 Μαΐου.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η υπεροχή του Κύδωνα έφερε το σκορ στο 21-10 υπέρ της Χανιώτικης ομάδας. Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα του ΓΑΣΜ με το ημίχρονο να τελειώνει στο 31-31 με ένα 10-21 της Μεσαράς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η νίκη της Μεσαρίτικης ομάδας πήρε διαστάσεις θριάμβου με την διαφορά να φτάνει στους 12 πόντους (40-52), ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε και στους 23 πόντους με το ΓΑΣΜ να παίρνει τελικά θριαμβευτική νίκη με σκορ 50-73!!!

 

mesaralive.gr  26 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ