Άλλη μια επιτυχημένη αποστολή από την ΑΛΜ

mesaralive.gr  10 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Άλλη μια επιτυχημένη αποστολή από την ΑΛΜ

Άκρως επιτυχημένη ήταν η αποστολή της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς που συμμετείχε στο κύπελλο Ελλάδας στην κατηγορία Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, που έγινε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Ο Τσακιράκης Θοδωρής κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πριν το τελικό ,ανάμεσα σε 47 αθλητές στον πρώτο του αγώνα σ αυτή τη κατηγορία. Τελικά κατέλαβε τη 3η  θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Μια θέση που τον ανεβάζει ψηλά στην γενική βαθμολογία της πανελλήνιας κατάταξης.
Αλλά και ο Φουστανάκης κατάφερε να μπει στην 8αδα και εκεί συναντήθηκε με το Τσακιράκη όπου και αποκλείστηκε καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση.
Οι Πατσιανωτάκης Λάμπης και Γρηγοριάδης Παύλος ,για διαφορά πόντων (και οι δύο έκαναν νίκη στο πρώτο γύρο), δεν κατάφεραν να περάσουν στον δεύτερο γύρο..
Τελική καταταξη:1ος Φιλιππούσης (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) 2ος Μαρκόπουλος Ι (ΟΣΑ) 3οι Αβραμίδης (Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ) και Τσακιράκης Θοδωρής(Α. Λ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ) 7 ος Φουστανάκης Στέλιος, 39ος Πατσιανωτάκης Λάμπης 43ος Γρηγοριάδης Παύλος. 

Αλλά και στις γυναίκες η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ εκπροσωπήθηκε επάξια από την Τσακιράκη Άννα η οποία για 2 ποντους (έχασε 15-13 από τη Χαντζή) δεν κατάφερε να μπει στην 4 αδα. Αποδίδοντας εκπληκτική ξιφασκία ,έδειξε ότι στην κατηγορία της (νεανίδες) μπορεί να πρωταγωνιστήσει καταλαμβάνοντας την  7η θέση ανάμεσα σε 48 αθλήτριες από 10 έως 20 ετών.!!!
Τελική κατάταξη για τις Νέες Γυναίκες :1η Καραμπίνη (Α. Ο. Φ. Ψ. ΊΡΙΔΑ) 2η Ροδοπούλου (Α. Ο. Φ. Ψ. ΙΡΙΔΑ) 3ες Χαντζή και Νικολοπούλου (και οι δύο της Α. Ο. Φ. Ψ. ΙΡΙΔΑ)
 

 

mesaralive.gr  10 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ