48 φιάλες αίμα στην αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου

mesaralive.gr  20 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
48 φιάλες αίμα στην αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν 48 φιάλες αίμα, αριθμός εντυπωσιακός και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον διοργανωτή ΠΣ Τυμπακίου όσο και στους αιμοδότες που έσπευσαν να διαθέσουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους σώζωντας μια ανθρώπινη ζωή!

Σε ανακοίνωσή – ευχαριστήριο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου αναφέρει «Για άλλη μία φορά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους εσάς που συμμετείχατε και πάλι σε αυτήν την προσπάθεια μας: στην συνέχιση μιας ιδιαίτερα δραστήριας και ενεργής τράπεζας αίματος. 
Κατά την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 19 Μαϊου στην Κεντρική Λεωφόρο Τυμπακίου, συγκεντρώθηκαν 48 φιάλες αίματος οι οποίες ενίσχυσαν την τράπεζα μας. Αξίζει για άλλη μία φορά να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον και η παρουσία του κόσμου ήταν ιδιαίτερα εμφανή, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν όλοι να προχωρήσουν σε αιμοληψία. Πάραυτα, χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς ο βασικότερος σκοπός της δράσης αυτής, ο οποίος είναι να δίνουμε όλοι συχνότερα αίμα, όλο και περισσότερο επιτυγχάνεται!

Ευχαριστούμε επίσης την κα.Χρηστάκη Ευαγγελία η οποία για άλλη μία φορά μας παραχώρησε τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία, τους ιατρούς και το προσωπικό του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, τμήμα Αιμοδοσίας, κα.Βογιατζάκη Μαρία, κα.Νικολούδη Ειρήνη, κα.Αγγελάκη Μαρίνα, κο.Δημήτριο Ξημέρη, χάρη στους οποίους γίνεται δυνατή κάθε φορά αυτή μας η προσπάθεια.


 

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους θερμά! 

Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή!

Ένα σύνθημα, τρόπος ζωής!

 

mesaralive.gr  20 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα